sunnuntai 30. marraskuuta 2014

DIY Jouluinen jäätelö ♡

Mariah Carey - Oh santa
Nyt tulee mun eka joulukalenteri postaus. Halusin jakaa teille yhden mun lemppari jäätelön ohjeen. Oon aina olettanut, että jäätelön tekemiseen tarvitaan vähintään jätskikone. Tällä ohjeella saat tosi nopeesti ja helposti ihan älyttömän hyvää piparkakku jäätelöä! :)

Tarvitset:

-Pipareita. Itse käytin Annas pipareista yhden paketin (Sisältää kaksi pakettia)
-1 Prk karamellisoitua kondensoitua maitoa (397gr)
-1 tl vanilija sokeria tai 1 vanilijatanko
-5dlKuohukermaa. joulukalenteri 012

 Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää joukkoon vanilijasokeri ja kondensoitu maito, tässä välissä kannattaa sekoittaa että saa sen kondensoidun maidon sekaisin. joulukalenteri 027 joulukalenteri 064Sitten lisäät vain murskatut piparkakut seokseen. Jätski on valmista syötäväksi kun se on ollut vähintään 6h pakastimessa joulukalenteri 083
18.11 018 Tää on ihan älyttömän hyvää ja säilyykin pakastimessa aika kauan. Suosittelen kokeilemaan, ja piparit voi korvata esimerkiksi muilla kekseillä, karkeilla, pähkinöillä tai melkeimpä millä vaan. Eikun kokeilemaan! Alempana tänään tehty perus postaus. :)

6 kommenttia:

  1. Ei vitsi pakko kokeilla! Oon ennenkin tehnyt jätskiä, mutta en oo ikinä ajatellu, että sinne vois laittaa sekaan esim pipareita :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä kokeilemaan, toi oli tosi hyvää ja itekkin aattelin että pitäis tehdä vielä esim. Ihan domino kekseillä! :)

      Poista
  2. Oi nam täytyy kokeilla joku kerta! Muutenkin ihanan valosia kuvia sun blogissa! :-)
    http://jennicarita.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Kuulostaapa tosi hyvältä! Täytyy kyllä varmaan kokeilla, varsinkin joulun alla! :)

    VastaaPoista